Verhuur

Geniet van een vakantie met een groot gevoel van vrijheid. Huur een camper!

Een camper huren is zorgeloos op pad gaan en niet maanden van te voren uw bestemming bepalen. Met de huurcampers van Swart Campers kan dit! Een vakantie met één van onze verhuurcampers betekend op pad met alle luxe en comfort.

Swart Campers heeft nieuwe tot jong gebruikte verhuurcampers. Welke variërend zijn voor 2 tot maximaal 5 personen, ook automaat is mogelijk bij ons.

Geen ervaring met campers? Dat is geen probleem! U krijgt voor vertrek een uitgebreide instructie van ons, zodat u zorgeloos aan uw vakantie kunt beginnen. Bovendien heeft u alleen een gewoon rijbewijs (B) nodig. Wij hebben onze gehele verhuurvloot All-Risk verzekerd met pechhulp bij Aveco Verzekeringen, hier hebt u dan ook geen omkijken naar. We adviseren voor een zorgeloze vakantie om een kortlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten via aanvraag reis- en annuleringsverzekering

De huurcampers zijn zeer compleet ingericht en o.a. voorzien van camper navigatiesysteem, tv en schotel (m.u.v. de buscampers), toilet en doucheruimte, koelkast met diepvriesvak, deur- en raamhorren, rolgordijnen en verduistering en luifel. Maar wij zorgen ook voor het inventaris, van koffielepel tot pan en van tuinstoel tot gasflessen, dit alles behoort tot het standaard.