Onze service

Swart Campers heeft alle service voor uw kampeerauto in eigen huis. Zo verzorgen we in onze eigen werkplaats al het groot en klein onderhoud en de APK aan uw kampeerauto.

Naast het motorische gedeelte zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden van het campergedeelte van uw kampeerauto. Als aangesloten BOVAG camper en caravan bedrijf, kunnen wij de BOVAG onderhoudsbeurt uitvoeren.

Daarnaast bouwen we ook extra accessoires in, bijvoorbeeld een fietsendrager of dakairco, maar ook zonnepanelen of een extra accu is voor de mannen in de werkplaats geen probleem.

Wij mogen de jaarlijkse vochtmeting uitvoeren van de merken KNAUS en WEINSBERG.

Bij de receptie vindt u ook de meest gangbare artikelen, denk hierbij aan schoonmaakproducten van 123products, gasslangen, gasflessen, maar ook tentstokken etc.

Mechanise beveiliging

Onderhoudsbeurt

Gaskeuring G607

HPC levelststeem

Schadeherstel

Onderdelen nodig?

Op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw camper? Bij Swart Campers kunt u rechtstreeks onderdelen bestellen van de merken KNAUS en WEINSBERG. Vul het formulier in op de volgende pagina en ontvang een vrijblijvende prijsopgave. Wij staan klaar om u te helpen en uw camper optimaal te onderhouden. Vertrouw op Swart Campers, uw camper specialist uit Wijckel/Balk.