HPC hydraulisch levelsysteem

HPC Hydraulics beschikt over de nieuwste technieken om uw voertuig stevig, stabiel en waterpas te zetten. Wij gaan daarom graag een stapje verder. Of beter gezegd: een niveau hoger. In één druk waterpas? Het systeem bedienen via smartphone of tablet? Liever handmatig bediening? Het is allemaal mogelijk!

Automatisch levelsysteem verhoogd het comfort en gebruiksgemak met één druk op de knop. Geen gestress meer bij het stabiliseren van uw camper, niet langer ongewenste bewegingen en nog vele andere voordelen.

Het volledig automatisch levelsysteem met vier krikken en een eenvoudig Touch screen bediening. Binnen 90 seconden waterpas gesteld. Dit systeem is een van de meest flexibele, compacte en lichtgewicht systemen op de markt en gebruikt daarbij de nieuwste technieken. Tevens geschikt voor 12 en 24 volt voertuigen. Het systeem geeft exact aan wat o.a. de accuspanning van het voertuig is en of u de handrem wel of niet heeft aangetrokken.

De gasinstallatie wordt op de technische eisen gekeurd, waarbij onder meer de gasdichtheid wordt beproefd. Controle van o.a. de gasdrukregelaar, gasslangen en lekdichtheid zijn vaste onderdelen van de herkeuring. Als alles goed is gekeurd wordt dit in het logboek vermeld (geel boekje).

Wij hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en zijn hiervoor gecertificeerd.

Campers die bij ons ter inspectie worden aangeboden worden conform de eisen en richtlijnen van de Duitse keuring beoordeeld. Alleen voertuigen welke voorzien zijn van een originele – af fabriek gemonteerde gasinstallatie kunnen worden gekeurd.

Deze keuring is een tweejaarlijkse keuring.