Over ons

Ontdek onze hoogwaardige campers bij Swart.

Bij Swart Campers bent u verzekerd van hoogwaardig onderhoud in onze eigen werkplaats. Ons team van ervaren monteurs zorgt ervoor dat uw camper in topconditie blijft, zodat u altijd zorgeloos op pad kunt gaan. Wij luisteren naar uw wensen, denken met u mee en geven duidelijke en begrijpelijke antwoorden op al uw vragen. Bij Swart Campers betaalt u nooit de hoofdprijs, maar ontvangt u wel een uitstekende service. Ontdek zelf waarom wij een absoluut fijn bedrijf zijn, en kom langs in onze showroom. Wij heten u van harte welkom voor een kopje koffie en deskundig advies.

APK, klein en groot onderhoud in eigen werkplaats

Verkoop en montage van een ruim aanbod aan accessoires

Schadeherstel voor diverse verzekeringsmaatschappijen

Verhuur van jong gebruikte campers

“Absoluut fijn bedrijf, wat ons betreft 5 sterren echt waard. Je bent er beslist géén nummer maar er wordt geluisterd en meegedacht, vragen worden goed en begrijpelijk beantwoord. Je betaalt er zeker niet de hoofdprijs, kortom een topper!”

Camperaanbod

Bij Swart Campers heeft u volop keus. In onze 500 m2 showroom hebben wij een wisselend en divers aanbod nieuwe en tweedehands (bus) campers staan.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom geheel vrijblijvend langs in onze showroom. U bent van harte welkom voor een kopje koffie en deskundig advies.

Verhuur

Geniet van een vakantie met een groot gevoel van vrijheid. Huur een camper!

Een camper huren is zorgeloos op pad gaan en niet maanden van te voren uw bestemming bepalen. Met de huurcampers van Swart Campers kan dit! Een vakantie met één van onze verhuurcampers betekend op pad met alle luxe en comfort.

Uw camper specialist uit Wijckel/Balk

Naast het onderhoud, hebben wij ook verkoop van nieuwe en occasion campers. Bij Swart Campers, uw camper specialist uit Wijckel/Balk, kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod van nieuwe en tweedehands (bus) campers. In onze ruime showroom van 500 m2 staan altijd verschillende modellen voor u klaar. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom vrijblijvend langs en geniet van een kopje koffie en deskundig advies. 

Onderhoud

Swart Campers heeft alle service voor uw kampeerauto in eigen huis. Zo verzorgen we al het groot en klein onderhoud en de APK aan uw kampeerauto.

Verhuur

Geniet van een vakantie met een groot gevoel van vrijheid. Huur een camper!
Een camper huren is zorgeloos op pad gaan en niet maanden van te voren uw bestemming bepalen. Met de huurcampers van Swart Campers kan dit!

Verkoop

Bij Swart Campers heeft u volop keus. in onze 500m2 showroom hebben wij een wisselend en divers aanbod nieuwe en tweedehand (bus) campers staan.

Winkel

In onze winkel hebben wij een uitgebreid aanbod aan kampeeraccessoires. Bij Swart Campers begrijpen we dat de juiste uitrusting essentieel is voor een geslaagde kampeerervaring. Kom langs in onze winkel en ontdek ons assortiment aan kampeeraccessoires. 

Team Swart Campers

Graag stellen wij u voor aan ons enthousiaste team.
Martien

Martien

1ste automonteur en APK keurmeester, BOVAG keurmeester voor camper en caravans, verkoop van auto’s en campers, schade afwikkeling en algemene leiding.

Gerda

Gerda

Administratie, receptioniste en algemene leiding

Frouwkje

Frouwkje

Website beheer, promotie, verkoopadviseur en receptioniste

Richard

Richard

Camper en caravan monteur