Vacature camper / caravan monteur

Ben jij de gemotiveerde camper / caravan monteur die wij zoeken?

Functieomschrijving:
Als camper / caravan monteur bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren van de BOVAG onderhoudsbeurten, het afleveringsklaar maken, inbouwen van accessoires zoals zonnepanelen, satellietsystemen, airco’s etc. Je bent gedreven om netjes, accuraat en met respect voor andermans eigendommen te werken.

Wat wij van jou vragen:

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Een flexibele en praktische werkhouding
  • Een klantgerichte houding
  • Oog voor detail en kwalitatief goed werk levert
  • Enthousiasme en leergierig is belangrijker dan ervaring!

Wat bieden wij:
Wij bieden jou een afwisselende functie met diversiteit aan werkzaamheden binnen een groeiend bedrijf met een prettige werksfeer. Naast een passend salaris zijn er mogelijkheden voor opleidingen en ontwikkelingen.

Betreft een fulltime functie voor 38 uren per week. 

Wie zijn wij:
In 1989 begonnen als garagebedrijf maar sinds 2009 ook als Swart Campers op de markt bekend, zowel regionaal als in heel Noord Nederland. Met de toevoeging van de merken KNAUS en WEINSBERG aan de reeds aanwezige LMC campers hebben we een grote keuze in campers. In onze eigen showroom hebben wij altijd voldoende campers op voorraad, zowel nieuwe als gebruikte.

Als universeel gecertificeerd BOVAG onderhoudsbedrijf verzorgen we in onze eigen werkplaats al het groot en klein onderhoud aan alle merken auto’s, campers en caravans. Tevens uw adres voor APK en het inbouwen van alle benodigde accessoires. Wij beschikken over de modernste meet- en testapparatuur en uiteraard de juiste gereedschappen.

Klantgericht en service koppelen wij, als familiebedrijf, aan een handen uit de mouwen mentaliteit en voor u als klant het belangrijkste “afspraak is afspraak”. Herken jij je hierin? Kom dan werken in ons team!

Kom jij ons team versterken?
Voor vragen over de vacature kun je altijd contact opnemen met Martien Swart via info@garageswart.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.