Erwin Hymer Group Finance 2017-12-06T11:06:01+00:00

Financiering

ERWIN HYMER GROUP Finance: Uw betrouwbare partner

ERWIN HYMER GROUP Finance (EHG Finance) is de financiële dienstverlener van ERWIN HYMER GROUP, een van de grootste en leidende organisaties die actief is in de markt van campers en caravans voor onder meer de merken: Bürstner, Carado, Dethleffs, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight en 3Dog Camping. ERWIN HYMER GROUP Finance is onderdeel van FCA Capital Nederland B.V.

EHG Finance heeft kennis van de markt en is daarmee uw meest betrouwbare partner. De vraag naar een Betaalplan in de markt neemt toe. EHG Finance draagt daaraan bij door het bieden van het aantrekkelijke Betaalplan op maat. U kunt met een gerust hart beginnen aan uw volgende reis. Pluk de dag!

ERWIN HYMER GROUP Finance: Brengt uw droomcamper of –caravan dichterbij!
Heeft u uw nieuwe camper of caravan al uitgekozen? En heeft u al nagedacht over de betaling? Graag bieden wij u het ERWIN HYMER GROUP Betaalplan. Geheel naar wens samen te stellen, met gunstige rentetarieven en vaste rente gedurende de looptijd. Wilt u tussentijds aflossen? Dat kan kosteloos. Kortom: u geniet van gemak!

Gebruikte droomcamper en -caravan financiering: met ERWIN HYMER GROUP Finance Ook voor een gebruikte caravan of camper kunt u terecht bij EHG Finance. U kunt bij uw Betaalplan kiezen voor een looptijd naar wens en kunt rekenen op een aantrekkelijk rentetarief.