Accessoires

Swart Campers is een gecertificeerd BOVAG onderhoudsbedrijf van camper en caravan. In de eigen werkplaats wordt het onderhoud verzorgt, klein en groot onderhoud, APK, inbouwen van accessoires etc. Dus alles voor de camper en caravan onder één dak.

Joyne

Wij zijn officieel dealer van Joyne, televisie kijken via de satelliet.

Bent u klaar voor buitengewoon goed tv-aanbod voor thuis, op de camping of uw 2e huis?

JOYNE, Gewoon Doen!

Joyne footprint

Wij zijn dealer en servicepunt van HPC volautomatisch levelsysteem voor uw camper, naast de levelsystemen kunnen wij ook de luchtvering voor onder uw camper of bedrijfsauto verzorgen.

Dit doen wij in onze eigen werkplaats.

Memo Europe is onze leverancier op het gebied van fietsendragers en trekhaken.

Wij leveren en monteren deze graag voor u.

Zenec is gespecialiseerd in de campernavigatie.

Deze systemen zijn speciaal voor de camper ontwikkeld, zo kunt u bijvoorbeeld zoeken op coördinaten van uw vakantiebestemming, het zoeken naar dichtbij zijnde voorzieningen.

En uw systeem kan ingesteld worden op de lengte, breedte en hoogte van uw camper, zodat u niet voor onverwachte verrassingen staat.

Wij kunnen in uw camper, bedrijfsauto of luxe auto een volledig ingebouwde versnellingsbak-, stuuras- en/of motorkapsloten monteren van Bearlock. Ook wel mechanische autoblokkade genoemd, deze is VbV/SCM goedgekeurd en gecertificeerd.

Wij zijn een erkend SCM gecertificeerd bedrijf.

Wij zijn Truma partner.

Truma heeft verwarmingssystemen, airconditioning en gasvoorzieningen voor uw camper en caravan.

Truma

TELECO ontwikkeld schotelsystemen en televisies voor de camper en caravan.

TELAÏR ontwikkelt airconditioning systemen en efficiënte generatoren.

TESA

De AutoLift wordt aangedreven door een elektronische besturingseenheid voor het waterpas zetten van het voertuig.

In de showroom vindt u diverse DUKDALF lichtgewicht campingmeubilair, denk hierbij aan de stoelen of tafel voor buiten de camper en caravan.

Of stormschade gehad en opzoek naar vervangende tentstokken ook dit hebben wij op voorraad van CAMPKING

Uw camper of caravan hoort er “blinkend” bij te staan, wij hebben een uitgebreid aanbod aan schoonmaakartikelen van 123 producten.

Caravan- en campertaptijt, voor huiselijke warmte!

Tapijt van Just Carpets is van een hoogwaardige kwaliteit. Het tapijt geeft uw caravan of camper bovendien een huiselijke warmte. Door de verschillende kleuren die Just Carpets in het assortiment heeft past het tapijt altijd bij de bekleding van uw caravan of camper. Het tapijt wordt exact op maat gemaakt zodat het tapijt precies past en u de indeling ervan zelf kunt bepalen.