Camper

Zorgeloos rijplezier? Kies voor Swart Campers!

Garage Swart is sinds 1989 gevestigd in Wijckel, wat ooit als hobby begonnen is met het sleutelen aan onze eigen auto’s en die van vrienden en kennissen. In 1989 zijn wij officieel als zelfstandige ondernemers gestart met Garage Swart. Als full service universeel autobedrijf wordt de meeste tijd besteed aan APK, onderhoud en verkoop van auto’s. Alle merken zijn welkom voor onderhoud en reparatie.

Sinds 2009 zijn wij ook als Swart Campers begonnen op de markt, zowel regionaal als in heel Noord Nederland. Doordat er al onderhoud werd gedaan aan campers kwam er de vraag of het ook mogelijk was om een camper aan te schaffen, zo kwam van het één het ander!

Na de start van Swart Campers is het bedrijf enorm gegroeid en hebben we dit in 2013 uitgebreid met onze 500 m2 showroom.

In 2012 zijn we gestart met het dealerschap van LMC camper. Na 7 jaar dit dealerschap te hebben gehad zijn wij gespecialiseerd in dit Duitse campermerk. In 2017 zijn daar de merken van KNAUS en WEINSBERG camper en buscampers aan toegevoegd. Met deze 2 mooie campermerken hebben we een groot assortiment in (bus) campers.

Naast de service en het onderhoud is er ook de mogelijkheid om een camper te huren. De verhuurcampers zijn nieuwe tot jong gebruikte campers en geschikt tot maximaal 5 personen. Voorzien van alle luxe en comfort en compleet ingericht met inventaris!

Ga snel naar…

KNAUS
WEINSBERG